SOUNDS Pohjois-Karjalan aluetapahtuma


Joensuussa järjestetään Pohjois-Karjalan Nuori Kulttuuri SOUNDS aluetapahtuma lauantaina 10.2.2018 Ravintola Kerubissa. Nuorten musiikkiryhmät pääsevät esiintymään laadukkaisiin puitteisiin, saavat esityksestään palautteen musiikin ammattilaisista koostuvalta raadilta, näkevät toistensa esityksiä ja pääsevät kehittämään omaa musiikkiharrastustaan myös tapahtuman työpajoissa.

Tapahtuma on nuorten musiikinharrastajien katselmustapahtuma. Tapahtuma on kaikille avoin, päihteetön ja pääsymaksuton! Tervetuloa mukaan! Yleisölle avoin katselmustilaisuus järjestetään klo 14.00 Kerubin salissa.

Osallistujia saapuu ympäri Pohjois-Karjalaa ja katselmuksen raatilaisina toimivat musiikkipedagogit (amk) Mammu Koskelo ja Joonas Kaselius.

Nuori Kulttuuri -toiminta

Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jonka keskiössä ovat nuorten taidetapahtumat. Aluetapahtumia järjestetään kevään aikana ympäri Suomea ja kaikki huipentuu toukokuussa pidettävään valtakunnalliseen tapahtumaan, jossa nähdään makupaloja kaikista aluetapahtumista. Nuori Kulttuurissa lajeina ovat vuorovuosin tanssi, teatteri ja musiikki. Vuonna 2018 on musiikin vuosi. Valtakunnallinen tapahtuma järjestetään Mikkelissä 27.-27.5.2018.

Pohjois-Karjalan aluetapahtuman järjestävät Itä-Suomen aluehallintovirasto yhteistyössä Nuorisoseurat Pohjois-Karjalan, Joensuun kaupungin ja Ravintola Kerubin kanssa.

Nuori Kulttuuri -toimintaa koordinoi ja valtakunnallisen tapahtuman tuottamisesta vastaa Suomen Nuorisoseurat ry.

Lisätietoja Nuori Kulttuuri -toiminnasta
www.nuorikulttuuri.fi

Seuraa meitä

Facebookissa @ItaSuomiNuoriKulttuuri
Instagramissa @ItaSuomiNuoriKulttuuri


Lisätietoja

Henna Liiri, toiminnanjohtaja
044 207 3072
henna.liiri@nuorisoseurat.fi

Juho Iso-Aho, tapahtuman tuottaja
050 439 8833
juho.iso-aho@nuorisoseurat.fi