MOVES Pohjois-Karjalan aluetapahtuma

MOVES Pohjois-Karjalan aluetapahtuma - 28.3.2020 Lieksa

PERUTTU!

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat 10-20-vuotiaat tanssin harrastajat!


​Moves Pohjois-Karjalan aluetapahtuma

Lasten ja nuorten tanssikatselmus MOVES ​järjestetään lauantaina 28.3.2020 Lieksan kulttuurikeskuksella. Moves kokoaa nuoria tanssinharrastajia kolmen vuoden välein ympäri Suomea aluetapahtumiin. Tapahtuma on maksuton, eikä katselmukseen ole ennakkokarsintaa. Aluetapahtumaan osallistumisen edellytyksenä on, että osallistujat ovat 10-20-vuotiaita ja esitys kestää enintään 6 minuutta. Aluetapahtumasta valitaan ryhmät edustamaan omaa aluettaan valtakunnalliseen katselmukseen, joka järjestetään 10.-14.6.2020 Tampereella.


Tapahtumatiedot löydät myös Facebookista.

movespohjoiskarjalanaluetapahtuma28.3.2020

Ilmoittautuminen ja ruokailu

Ilmoittautuminen Moves Pohjois-Karjalan aluetapahtumaan on päättynyt. Kiitos ilmoittautuneille ryhmille. Lisätietoa tapahtumasta tulossa pian. ​


Samalla lomakkeella ilmoitetaan tieto ruokailijoiden määrästä ja erityisruokavaliot. Ruokailu järjestetään Lieksan keskuskoulun yläkoululla (Moisionkatu 15) ja sen hinta on 7 € / kpl. Lounaaseen kuuluu jauhelihamakaronilaatikko / soijamakaronilaatikko + salaatti, leivät, ruokajuoma ja jälkiruoka.​


Talkoolaiseksi?

Tapahtumaan mahtuu mukaan talkoolaisia erilaisiin tehtäviin. Olisitko Sinä halunnut toimia esimerkiksi stagemanagerina, sometiimissä tai narikassa?             Ilmianna itsesi!


​Esiintymistila

Brahe -salin lavan koko: leveys 10,4 m (edessä), 9,4 m (takana) x syvyys 7,5 m. Katso kuvasta tarkemmat mitat:​

Lavalla on tanssimatto.

brahe-salin näyttämö

​Säännöt

Nuori Kulttuuri Moves -aluetapahtuma on tarkoitettu kaikille 10-20-vuotiaille tanssin harrastajille.Tapahtumiin voivat osallistua vähintään kahden esiintyjän ryhmät ja aluetapahtumaan voi osallistua myös useammalla esityksellä. Tanssinlaji ja tyylisuunta on vapaa. Tutustu Moves-sääntöihin täältä. 


​MOVES Pohjois-Karjalan aluetapahtumaan osallistuvat ovat oikeutettuja hakemaan Nuori Kulttuurin kansainvälisiä matka-avustuksia. Lue lisää täältä.


Raati

Katselmuksessa ​raati antaa palautetta esiintyjille ​sekä valitsee edustajia valtakunnalliseen tapahtumaan Tampereelle kesäkuussa.

SottiisiMoves Tampere 10.-14.6.2020

​​SottiisiMoves 2020 on pohjoismaiden suurin tanssitapahtuma, joka kokoaa 10.-14.6.2020 Tampereelle 2500 tanssijaa. Tapahtumassa yhdistyvät valtakunnallinen Nuori Kulttuuri Moves- tanssikatselmus ja kansainvälinen kansantanssin ja kansanmusiikin festivaali Pispalan Sottiisi. Pohjois-Karjalan edustajat valtakunnalliseen Moves -ketselmukseen valitaan aluekatselmuksesta.


https://nuorikulttuuri.fi/

Lisätietoja

Sirja Tanskanen

sirja.tanskanen@nuorisoseurat.fi / 050 3422054
Nuorisoseurat Pohjois-Karjala, ​Siltakatu 14 B 18, 80100 Joensuu

Järjestäjät:
​- Nuorisoseurat Pohjois-Karjala
- ​Lieksan kaupunki

nuorisoseurat pohjois-karjala logo

Paikkatiedot

Lieksan kulttuurikeskus

Pielisentie 9, 81700 Lieksa


Ruokailu

Lieksan keskuskoulun yläkoulu

​Moisionkatu 15, 81700 Lieksa


lieksan kaupungin logo