Tule mukaan nuorisoseuratoimintaan

Harrastajaksi

Harrastushaulla voit hakea oman alueesi nuorisoseurojen tarjoamia harrastuksia. Nuorisoseuroissa on tarjolla kulttuurisia ja yhteisöllisiä harrastuksia kaiken ikäisillle.

Osallistujaksi

Nuorisoseurat järjestää monenlaisia koulutuksia ja  tapahtumia. Hyppää mukaan elämykseen!


Jäseneksi

Hae jäseneksi sinulle sopivimpaan nuorisoseuraan ja pääset vaikuttamaan seuran toimintaan! Jäsenenä olet myös tukemassa seuran toimintaa ja saat käyttöösi kaikki jäsenedut.

Luottamushenkilöksi

Luottamushenkilöt johtavat yhdistyksen toimintaa ja päättävät sen asioista. Voit toimia luottamushenkilönä paikallisissa nuorisoseuroissa sekä liiton hallintoelimissä ja toimikunnissa. Nuorisoseurakokous toimii järjestön ylinpänä päättävänä elimenä.

Vapaaehtoiseksi

Makkaran paistoa? Sometusta? Järjestyksenvalvontaa? Seurantalon korjaushommia? Ompelutalkoita? Nuorisoseuroissa pääset tekemään monenlaisia erilaisia vapaaehtoistehtäviä oman kiinnostukseksi mukaan. Voit myös tehdä osaamistasi näkyväksi sähköisten osaamismerkkien avulla.

Ohjaajaksi

Ohjaajat ovat toiminnan sydän. Voit olla kokenut konkari tai vasta alkaja. Haemme ohjaajia olemassaoleviin ryhmiin, mutta voimme käynnistää myös uutta toimintaa.


Kehittäjäksi

Nuorisoseuroissa toimintaa kehitetään verkostomaisesti. Kiinnostaisiko sinua teatteritoiminnan kehittäminen tai oletko nuori vaikuttaja tai haluaisitko alkaa nuorisoseuramentoriksi?


Tukijaksi

Voit olla tukemassa nuorisoseuratoimintaa kannatusjäsenenä. Mikäli olet kiinnostunut laajemmasta yhteistyöstä ota meihin yhteyttä!Työntekijäksi tai harjoittelijaksi

Nuorisoseurat työllistää monen eri alan osaajia järjestön kaikilla tasoilla. Jokaisessa toimipisteessämme on myös koulutettu työpaikkaohjaaja tukemassa eri alojen opiskelijoiden työssäoppimista. Nuorisoseurat työllistävät myös kesätyöntekijöitä mm. tapahtumiin ja kesäleireille.