TOUKOKUUN KUUKAUDEN KUNNIA

Nuorten Kasvu ry – Kehittämistä ja tulevaisuuden uskoa koronan keskellä 

Nuorten Kasvun harrastustoiminta keskeytyi koronan vuoksi, niin kuin kaikilla muillakin. Seuran väki on kuitenkin jatkanut etäyhteyksin toimintaa ja seuran toiminnan kehittämistä. Nuorten Kasvulla on ollut käynnissä yhteisöllinen opintoryhmä seuran viestinnän kehittämiseksi ja opintoryhmän toimintaa on nyt jatkettu etäyhteydellä toteutettavissa kokoontumisissa. Nuorten Kasvusta kommentoidaan, että korona mahdollisti entistä paremman keskittymisen toiminnan kehittämiseen. 

Aluetoimisto kannustaa muitakin seuroja pyrkimään löytämään koronatilanteesta uusia mahdollisuuksia ja positiivisia puolia!

Kuukauden kunnia -juttusarjassamme aluetoimisto nostaa esiin yhden merkittävän tapahtuman, henkilön, nuorisoseuran tai muun teon. Kuukauden kunnia valitaan kaikista kyseisessä kuussa tehdyistä asioista maakunnassa, jotka aluetoimiston korviin ovat kantautuneet. Tee siis numeroa seurastanne, tapahtumistanne, teoistanne tai avainhenkilöistänne kotisivuillanne, somessa tai laita suoraan infoa ja kuvia aluetoimistolle.