Tervetuloa vierailemaan pop up kahvilaan!

Vapaaehtoisesti yhdessä – Riemua, rakkautta ja räsymattoja

POP UP KAHVILA maanantaina 4.12. klo 12-18 Kauppakulma, Siltakatu 18, 80100 Joensuu

Kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää vietetään Joensuussa 4.12.2017 kaikkien yhteisen POP UP kahvilan merkeissä! Samalla nostamme kahvimaljan 100-vuotiaan Suomen kunniaksi.

Lämpimästi tervetuloa kahville, katselemaan ja kuuntelemaan vapaaehtoistoimijoiden esityksiä, lukemaan vapaaehtoisten tarinoita sekä tutustumaan mahdollisuuksiin tulla mukaan!

Päivän ohjelma:

  • 12:15 KahvipakettiBingo, Kotikartanoyhdistys ry
  • 12:45 Lauluryhmä, Eläkeliiton Joensuun yhdistys
  • 13:00 Senioritanssijat, Eläkeliiton Joensuun yhdistys
  • 15:30 Joensuun mieslaulajat
  • 17:00 Liipukat ja Säpäkät, Nuorisoseura Motora
  • 17:15 Nuorisoseurat Pohjois-Karjala palkitsee yhdistyksensä vuoden vapaaehtoistoiminnan tunnustukset: Vuoden nuorisoseura, Vuoden nuorisoseuralainen ja Vuoden ohjaaja 2017

Tule tekemään pikkuhimmeli, Tontun unet -rasia tai Parta-tonttu Taito Pohjois-Karjala ry:n kädentaitotyöpajassa! Kahvilassa on myös Joensuun Naisten Pankin askartelutyöpaja ja Jomoni ry:n nimikyltti arabiaksi -työpaja. Lapset voivat viihtyä Suomen Nuorisoseurojen piirrustuspajassa. Kahvilassa on myynnissä Unicefin nukkeja ja esittelyssä Jelli.fi -vapaaehtoistoiminnan sivusto. Lisäksi voit tulla lukemaan vapaaehtoisten tarinoita tai kertomaan oman tarinasi! Osallistu yhteen tai kierrä vaikka kaikki työpajat!

Maksuton kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Facebook-tapahtumassa julkaistaan vapaaehtoisten tarinoita 27.11. alkaen. Voit myös kertoa oman tarinasi FB-tapahtumassa!

Tapahtuma on osa Kahvita, Liputa, Valaise -Suomi100-kampanjaa sekä Joensuu-viikko ohjelmaa. Kutsumme kaikki yhteiseen kahvihetkeen satavuotiaan Suomen kunniaksi.

Kahvilaa järjestämässä yhdessä pohjoiskarjalaiset yhdistystoimijat, Vapaaehtoistoiminnan verkosto ja Järjestöasian neuvottelukunta JANE. Tilan tarjoaa Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö.

#vapaaehtoistenpäivä #InternationalVolunteerDay  #onneasuomi #suomi100