Terveiset Luova Lava Lapsille -kerhoista! Mukaankin mahtuu vielä!

Iloiset terveiset Luova Lava Lapsille -kerhoista!

Kerhot ovat käynnistyneet Rantakylässä, Hammaslahdessa ja Salokylässä. Kerhoissa ollaan tutustuttua luovin menetelmin muun muassa teatterin, musiikin, tanssin ja sirkuksen maailmaan sekä kädentaitoihin. Kunkin kerhon kausisuunnitelmaa ollaan rakennettu yhdessä kerholaisten kanssa.

Hammaslahden kerholaisten suosikkileikiksi on noussut tähän mennessä pantomiimi, jossa yksi näyttelee äänettämästi esimerkiksi jotain eläintä tai ammattia, ja muut yrittävät arvailla, mikä mahtaa olla kyseessä. Rantakylän kerholaiset puolestaan tykkäävät tehdä oikein kunnon ihmissolmun, jonka yksi kerholaisista vuorollaan pääsee aukomaan. Solmun tekeminen vaatiikin jo varsinaista notkeutta ja sen aukaiseminen tarkkaa hahmotuskykyä. Tässä lapset ovatkin jo varsin taitavia! Iloa ja tekemisen riemua on siis riittänyt, ja mukavaa on ollut!

Jos vielä innostuit, ilmoittaudu mukaan!

Rantakylän kerho
maanantaisin klo 14.30-15.30, ohjaaja paikalla klo 14.00 alkaen
Kerhohuone, Riihisärkänkatu 6

Hammaslahden kerho
tiistaisin klo 17.30-18.30
Hammaslahden nuorisoseurantalo, Pyhäseläntie 1

Salokylän kerho
tiistaisin klo 17.30-18.30
Salokylän koulu, Liperintie 51

Luova Lava Lapsille -kerhoissa tutustutaan eri esittävän taiteen aloihin leikkien, pelien ja mukavan tekemisen kautta. Kerhot on suunnattu 1.-3. -luokkalaisille. Kerhon hinta on 35 €/syksy. Kerhoon osallistuminen ei vaadi aikaisempaa harrastuneisuutta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Henna Liiri / 044-2073072 / henna.liiri(a)nuorisoseurat.fi