Teatriksen aluetapahtumaan osallistujaksi tai yleisöksi!

Pohjois-Karjalan TEATRIS -aluefestari järjestetään lauantaina 16.3.2019 Outokummussa.
Tapahtumapaikkana toimii Kulttuuritalo Marita (Koulukatu 1, Outokumpu)

Osallistu tapahtumaan ryhmäsi kanssa! Voit ilmoittautua mukaan osallistujaksi tai lähteä nuorisoseuraporukalla katsomaan maksuttomia esityksiä ja kannustamaan nuoria!

Esiintymään?

• Lava on vapaa kaikille 10–25-vuotiaille teatterin parissa harrastaville. Enintään 1/3 ryhmän jäsentä saa poiketa ikärajoituksesta. Ohjaaja voi olla myös yli-ikäinen.
• Esityksen lajikirjo on laaja: puhe-, tanssi-, katu-, fyysinen ja sanaton teatteri, sekä musikaali ja performanssi- ja esitystaide.
• Esityksen maksimipituus on 60 minuuttia.
• Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille
• Säännöt ja muuta infoa löydät yksityiskohtaisemmin osoitteesta: https://nuorikulttuuri.fi/teatris/saannot/

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ!

Ilmoittaudu tästä 4.3.2019 klo 8.00 mennessä!

Kaikki tapahtumaan osallistuneet ryhmät saavat esityksestään ammattilaisraadilta suullisen ja kirjallisen palautteen. Aluefestareilta valitaan raadin toimesta edustajia valtakunnalliseen Teatris -tapahtumaan. Valtakunnallinen Teatris järjestetään 24.-26.5.2019 Jyväskylässä. Esiintymisten lisäksi Jyväskylän festariviikonlopun aikana on työpajoja sekä iltatilaisuuksia ja tietenkin muiden teatterintekijöiden kohtaamisia!

Nuori Kulttuuri -toiminta

Nuori Kulttuuri -toiminnan ydin on vuosittain toteutettava nuorten taidetapahtumien katselmuskokonaisuus. Se koostuu yli kahdestakymmenestä alueellisesta ja yhdestä valtakunnallisesta tapahtumasta. Aluetapahtumat ovat avoimia kaikille 10-25 -vuotiaiden nuorten ryhmille, ja osa ryhmistä valitaan esiintymään valtakunnalliseen tapahtumaan. Lajit ovat vuorovuosin tanssi (Moves), musiikki (Sounds) ja teatteri (Teatris), joista vuonna 2019 vuorossa on esittävien taiteiden katselmus Teatris.

Nuori Kulttuuri -toiminta tavoittaa vuoden aikana tuhansia nuoria, nuorisotyön ammattilaisia, nuorten vanhempia sekä oppilaitosten edustajia. Toimintaa järjestävät paikalliset nuorisotoimijat, ja kokonaisuutta koordinoi Suomen Nuorisoseurat.

Pohjois-Karjalan tapahtumapäivän tarkka aikataulu julkaistaan myöhemmin.