Tänään se alkaa!

Reetta Kettunen ja Netta Puhakka aloittivat kesätyönsä apuohjaajina aluetoimistolla

 

20. kesäkuuta, kesätyömme ensimmäinen päivä. Kaksi viikkoa toimistotyötä ja sitten viisi päivää Luova lava lapsille-leirillä apuohjaajana. Leirin teemana on kansanmusiikki ja –tanssi.

”Olen Reetta Kettunen ja olen tanssinut kansantanssia 7 vuotta nuorisoseura Motorassa. Apuohjasin Motorassa kaksi vuotta ja muuta kokemusta ohjaamisesta olen saanut muun muassa sirkuskoulusta. Muita harrastuksiani ovat pianon ja haitarin soitto sekä kansantanssin myötä mukaan on tullut myös muita tanssilajeja.”

”Olen Netta Puhakka ja olen tanssinut kansantanssia 6 vuotta Motorassa ja olen apuohjannut neljä vuotta pääasiassa lapsiryhmiä. Soitan klarinettia Palje-kansanmusiikkiyhtyeessä.”

Kansantanssissa pidämme eniten hauskanpidosta ja yhteenkuuluvuuden tunteesta, ja toivomme, että leiriläiset pääsevät kokemaan saman. Odotamme innolla erityisesti leiriä ja olemme varmoja, että edessä on kolme mahtavaa kesätyöviikkoa!