Saa tanssia! -paritanssipaja Joensuussa 19.9.2020

Saa tanssia! -paritanssipajoissa kokeillaan paritanssilähettilään johdolla, millainen vuorovaikutus parin ja musiikin kanssa syntyy tai millaisesta liikkeestä tanssi muodostuu. Perusteiden jälkeen kokeillaan jo ensimmäisiä variaatioita. Paritanssipajat ovat kaikille avoimia. Ohjaajana Pispalan Sottiisin paritanssilähettiläs Maiju Laurila ja mukana on myös muusikko Reetta-Mari Kellokoski, joten pääsemme tanssimaan elävän musiikin säestyksellä.

Tanssimateriaali on SottiisiMoves-tapahtuman Saa tanssia! -teoksesta, joka nähdään Tampereella lauantaina 17.10.2020. Tervetuloa pajaan tanssimaan ja tervetuloa Tampereelle.

Ilmoittautumisohjeet ja tarkka aikataulu julkaistaan elokuussa. Laita nyt jo päivämäärä allakkaan.

Hinta 10 e/kaksi osaa ja 15 e/kaikki kolme osaa. Päivän sisällöt:

*Svengi* on lunki materiaali, luvassa jenkkaa, piiripoloneesia ja polkettia. Jenkkaan kokeillaan ja opetellaan uusia variaatioita, tutustutaan ja syvennetään taitoja polketista ja piiripoloneesista

*Tampere* koostuu kahdesta sottiisista, jotka harjoitellaan tanssimaan tietyn kaavan mukaan. Lisäksi opetellaan polkkaa ja valssia ja haetaan varmuutta perusaskeleen variaatiohin.

*Baalit* on sikermä karjalaisia pikkutansseja. Baalit tanssitaan tietyn kaavan mukaan. Tanssit on kerätty karjalaisista kylistä. Baalit on suunniteltu erityisesti nuorille.

Saa tanssia! -pajoissa mukana Kansalaisfoorumi ja Museovirasto/Koko Suomi osaa sottiisia -hanke.

Lisätietoja
www.nuorisoseurat.fi/saatanssia