Rääkkylän Luova lava lapsille -leiri starttaa ensi viikolla!

Kahdenkymmenen leiriläisen joukko esiintyy lauantaina Kihaus Folk –festivaalilla. Hetki taiteilijana –esitys valmistuu leiriviikon aikana lasten omien ideoiden pohjalta kansanmusiikin ja –tanssin materiaalien pohjalta. Tervetuloa mukaan!

Luova lava lapsille -leiri alkaa ensi viikolla Rääkkylässä ja leirille osallistuu noin 20 lasta. Leirin teemana on kansantanssi ja -musiikki. Leiri kestää viisi päivää ja huipentuu lauantaina leiriläisten Hetki taiteilijana -esitykseen Kihauksessa. Leiriläiset saavat itse olla tekemässä esitystään. Esitys alkaa klo. 13.00 ja kaikki ovat tervetulleita katsomaan! Leirin järjestelyistä vastaavat Nuorisoseurat Pohjois-Karjala, Kihaus Folk ja Rääkkylän 4H yhteistyössä.

Osallistujia yhteensä 21 hlö, joista tyttöjä 13 ja pokia 8. 7-9-vuotiaiden leirille 10 osallistujaa ja 10-12-vuotiaiden leirille 11 osallistujaa.
Leirin ohjaajina toimivat Niko Pentikäinen (kansanmusiikki) ja Henna Liiri (kansantanssi)

Seuraa leirin tunnelmia Instagramissa @pk_nuorisoseurat ja Facebookissa https://www.facebook.com/Nuorisoseurat.pohjoiskarjala

Luova lava lapsille -leirit ovat lasten monitaideleirejä. Leirit on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille ja teemana voi olla esimerkiksi tanssi, teatteri tai sirkus. Leirin aikana valmistetaan Hetki taiteilijana-esitys, jonka leiriläiset pääsevät esittämään leirin päätteeksi. Luova lava lapsille -leirit ovat matalan kynnyksen leirejä, joten aiempaa harrastajakokemusta ei tarvita. Leirejä koordinoi Suomen Nuorisoseurat ry.

www.nuorisoseurat.fi/luovalava


aurinko1