Pohjois-Karjalan maakuntapäivän tapahtumiin haettavissa avustusta – hae 17.4. mennessä!

maakuntapäivän logo

Maakuntapäivä tulee taas 29.8.2020

Elokuun viimeisenä lauantaina juhlitaan kolmannen kerran ympäri Pohjois-Karjalaa. Kaiken ikäisille tarkoitettuja tapahtumia on pitkin viikkoa ja niihin ovat tervetulleita niin maakunnan asukkaat kuin vieraatkin. Vaikka maakuntapäivä onkin tarkoitettu kaikenikäisille, on tänä vuonna erityiskohteena lapset ja nuoret.

Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tulevaisuusrahastosta myönnetään 50 000 euroa maakuntapäivän tapahtumien tukemiseen. Yksittäisen tapahtuman tuki voi olla 500 – 2000 €. Tuettujen tapahtumien on oltava pääsymaksuttomia. Rahahakemukset tulee tehdä 17.4.2020 mennessä!

Maakuntapäivän yhteismarkkinointiin voi osallistua vaikka tapahtumalle ei ole maakuntaliiton rahoitusta. Maakuntapäivään sisällytettävät tapahtumat hyväksyy maakuntaliitto. Kaikille maakuntapäivään hyväksyttäville tapahtumille pätevät samat kriteerit, eli:

  • Tapahtuma on avoin kaikille. 
  • Tapahtuma toteuttaa osaltaan maakuntapäivän henkeä, jossa korostuu iloinen yhdessäolo.
  • Tapahtuma käyttää markkinoinnissaan ja toteutuksessaan maakuntapäivän visuaalista ilmettä niissä toimenpiteissä, jotka kohdistuvat maakuntapäivään.
  • Tapahtumista pääosa huipentuu lauantaina 29.8.2020 Pohjois-Karjalan alueella.

Ensimmäinen yhteinen infotapaaminen tapahtumien järjestämisestä ja yhteismarkkinoinnista järjestetään toukokuun alkupuolella.

Lisätietoa Pohjois-Karjalan maakuntaliiton sivuilta