Pohjois-Karjalan alueen nuorisoseuralaiset kokoontuivat aluetapaamisiin

Nuorisoseurat Pohjois-Karjala järjesti perinteiset alueelliset Nuorisoseuratapaamiset 8.-10.10.2019. Tapaamisia pidettiin yhteensä kolme – 8.10.2019 kokoontuivat Keski-Karjalan alueen nuorisoseuralaiset, 9.10.2019 Joensuun seudun nuorisoseuralaiset ja 10.10.2019 Ylä-Karjalan alueen nuorisoseuralaiset. Tapaamisissa kokoontui yhteensä nuorisoseuralaisia yhdeksästä eri Nuorisoseurasta.

Tapaamisissa oli hienoa nähdä Nuorisoseurojen tekemisen meininki – toimintaa ja toimintaideoita löytyy valtavasti ja erilaisia tapahtumia ja talkoita tehdään mielellään. Maakunnan Nuorisoseurat järjestävät niin kerhoja, ryhmiä, kesäteatteria, seurantalon vuokrausta kuin erilaista toimintaa kykykilpailuista ja iltamista huutokauppaan, kirpputoriin ja koko perheen tapahtumiin. Tapaamisissa syntyi myös uusia ideoita ja ajatuksia erilaisista yhteistyömuodoista.

Erityisen hienoa on kuitenkin se, millainen tunnelma vallitsee siellä missä nuorisoseuralaiset kohtaavat. Nauru, leppoisa ilmapiiri ja jälleen näkemisen riemu on taattua. Kiitos kaikille osallistujille ja erityiskiitos järjestelyistä Järventauksen, Honkalammen ja Höljäkän Nuorisoseuroille.