Toimistosihteeri Pohjois-Karjalan aluetoimisto – esittely

Tervehdys nimeni on Tuukka Tiainen ja olen 21 vuotias mies joensuusta. Aloitin juuri työskentelyn Nuorisoseurat Ry Pohjois-Karjalan aluetoimistossa. Tehtäviini kuuluu esimerkiksi nettisivujen, sosiaalisen median ja uutiskirjeen päivitys/lähetys, mutta olen myös apukätenä toimistolla muissakin tehtävissä. Tulen siis jatkossa kirjoittamaan uutiskirjeet ja artikkelit teille. Myös sosiaalisen median päivitykset tapahtuu minulta jatkossa Työskentelen ensimmäistä kertaa toimistosihteerinä, joten tämä tulee olemaan minulle hyvä tapa oppia uusia tapoja työskennellä. Toivon että tämä työkokemus tuo minulle paljon uusia tietoja ja taitoja tulevaisuutta varten. Jos sinulle tulee kysymyksiä uutiskirjeen taikka sosiaalisen median suhteen niin minulle voi laittaa viestiä sähköpostiini: tuukka.tiainen@nuorisoseurat.fi tai soittaa +358504398833.

Toivotan kaikille mukavaa ja lämmintä kesänalkua.