Nuorisoseura Motoran FolkJam®-tunnit alkavat taas syyskuussa, tule mukaan!

Nuorisoseura Motoran kaikille avoimet FolkJam®-tunnit (12 kertaa)  pidetään torstaisin 5.9. – 5.12. klo 18.30-19.30. Tunneille ei ole ennakkoilmoittautumista. FolkJam®-ohjaajana toimii Eveliina Pilke. Tunnit maksetaan kertamaksulla 5 e (käteinen, kortti tai Smartum-setelit) , ja lisäksi myynnissä on myös 10 kerran kortteja (50 e).

Katso lisää Nuorisoseura Motoran nettisivuilta.


FolkJamissa® et tarvitse tanssiparia, vaan voit tulla mukaan yksin tai kaveriporukalla! FolkJam sopii hyvin tyhy-toiminnaksi. Tule FolkJammailemaan!

FolkJam®  pohjautuu kansantanssiin ja on taatusti erilainen ja monia uusia piirteitä yhdistävä tanssiliikuntamuoto monenkirjavassa lajikentässä. FolkJamissa® käytetään monipuolisesti kansantanssin liikkeitä, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaisen tanssillisen ja liikunnallisen kehittymisen. Tuntien sisältö on monipuolinen, ja ne sisältävät sekä nopeaa ja mukaansatempaavaa menoa että rauhallista tunnelmointia.

FolkJamissa® tehdään liikkumisesta hauskaa ammattitaitoisten ja innostavien ohjaajien johdolla. Jokainen osallistuja liikkuu omista lähtökohdistaan itseään haastaen. Tunnit tarjoavat haastetta kokeneemmallekin tanssijalle, sillä treenin tehoa voi säädellä itse. FolkJamin® parissa aerobinen kunto kohoaa kohisten, keho kiinteytyy ja mieli virkistyy. Oma tyyli on paras tyyli, ja kunto sekä taidot kasvavat tekemisen myötä.