Luova lava -toiminta maakunnassa laajenee

Nuorisoseurat Pohjois-Karjala järjestää kaksi Luova lava -päiväleiriä kesällä 2018. Toinen leireistä toteutetaan Joensuussa, mutta kysynnän vuoksi laajennamme toimintaamme myös Juukaan, jossa nuorisoseuratoimintaa ei ole ollut vuosikymmeniin. Leireillä valmistettavat Hetki taiteilijana -teokset nähdään 6.7. Juuassa Ellinpäivillä ja Joensuussa 8.7. Vekararokissa. Myös Honkalammen Nuorisoseura järjestää Liperissä yhden päivän mittaisen Luova lava -päiväleirin.

”Viime syksynä meiltä toivottiin Luova lava -toimintaa Juukaan, otimme ideasta vaarin ja päätimme kokeilla päiväleirin järjestämistä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Vierailimme toukokuussa vielä Poikolan koululla esittelemässä Luova lava -toimintaa ja leirille ilmoittautuikin monta innokasta osallistujaa. Tämä sujui kuin tanssi, olen erittäin iloinen”, kertoo Nuorisoseurat Pohjois-Karjalan toiminnanjohtaja Henna Liiri.

Nuorisoseurat työllistää leirien ja kesätapahtumien toteutukseen yhteensä seitsemän kesätyöntekijä, joista kaikki ovat alle 29-vuotiaita. Kesätoiminnan kasvu näkyy myös ennätysmäärässä kesätyöntekijöitä.

Innostuneet pääsevät jatkamaan Luova lava -harrastusta syksyn kerhoissa. Seuraa ilmoitteluamme!

Lisätietoa Luova lava -toiminnasta löydät osoitteesta
pohjoiskarjala.nuorisoseurat.fi/luovalava/