Luova lava -kiertue 2020 hakee yhteistyökumppaneita

Nuorisoseurat Pohjois-Karjala valmistelee Luova lava -kesäkiertuetta elokuulle Pohjois-Karjalan maakuntapäivän viikolle. Haemme nyt mukaan paikallisia nuorisoseuroja kiertueen yhteistyökumppaneiksi – ottaisiko teidän nuorisoseuranne haasteen vastaan? Osa seuroista on jo ilmaissut kiinnostuksensa, mutta vielä on mahdollisuus tulla mukaan. Toivottavasti pääsisimme kiertämään ympäri maakuntaa!

Luova lava -kiertue 2020 on koko perheen tapahtuma, joka on suunnattu erityisesti lapsille. Kiertueen teemana on lumoava luonto ja sukellamme teemaan eri taiteen alojen kautta. Kiertue rakentuu kiertuepaikoilla iltapäivisin toteutettavasta ohjatusta toimintatuokiosta, jossa lasten oma luovuus, osallisuus ja ideat puhkeavat kukkaan! Kiertueen ohjaajina toimivat tehtävään koulutetut ohjaajat.

Nuorisoseurat Pohjois-Karjala hakee Pohjois-Karjalan maakuntaliitolta avustusta ja maakuntapäivän tapahtumien statusta kiertueelle, jolloin voisimme tarjota kiertueen avoimena ja maksuttomana tapahtumana. Maakuntaliitto päättää statuksen ja tuen saajista kesäkuussa.

Jos innostuitte, niin olkaa yhteydessä aluetoimistoon!