Kuukauden kunnia – juttusarja: Ensimmäinen kunnia Kyvyt esiin 2020 -tapahtumalle!

kuukauden kunnia

Hiphei, uuden vuosikymmenen kunniaksi Nuorisoseurat Pohjois-Karjala aloittaa uuden juttusarjan! Uudessa Kuukauden kunnia -juttusarjassa nostamme esiin yhden merkittävän tapahtuman, henkilön, nuorisoseuran tai muun teon, joka aluetoimiston raadin mielestä ansaitsee kunniaa juuri tässä kuussa. Kuukauden kunnia valitaan kaikista kyseisessä kuussa tehdyistä asioista maakunnassa, jotka aluetoimiston korviin ovat kantautuneet. Tee siis numeroa seurastanne, tapahtumistanne, teoistanne tai avainhenkilöistänne kotisivuillanne, SoMessa tai laita suoraan infoa ja kuvia aluetoimistolle.

ENSIMMÄINEN KUUKAUDEN KUNNIA menee ihanalle Kyvyt esiin 2020 –tapahtumalle, jonka järjesti Honkalammen Nuorisoseura. Kyseessä on lauantaina 18.1.2020 järjestetty tapahtuma, jonne sai vapaasti tulla esiintymään yksin tai vaikka kaverin kanssa ikäsarjoissa alle kouluikäiset, 1.-6.-luokkalaiset sekä alle 20-vuotiaat. Esiintyjille palautetta antoi raati ja parhaat palkittiin.

Tapahtuma mahdollisti eri ikäisten pääsemisen esiintymään matalalla kynnyksellä, tuotti mahtavia esityksiä ja uusia projekteja ja tarjosi mahtavan kokemuksen niin esiintyjille, tapahtuman järjestäjille kuin yleisöllekin. WAU!

Kannustamme myös muita seuroja järjestämään samanlaisia tapahtumia, ehkäpä joku päivä kokoamme nämä löydetyt lahjakkuudet koko maakunnan nuorisoseurojen yhteiseen katselmukseen.

Katso lisää Honkalammen Nuorisoseura fb-sivuilta.

kyvytesiinpalkitut

(kuva: Honkalammen Nuorisoseura)