Koulutamme kaksikymmentä KNoppi-kouluttajaa nuva-opiskelijoista

Nuorisoseurat Pohjois-Karjala toteuttaa nyt jo toista kertaa KNoppi-kouluttajakoulutuksen yhteistyössä PKKY:n nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen koulutuksen kanssa Pohjois-Karjalan ammattiopisto Niittylahdessa toukokuun aikana.

Koulutuksen suosio yllätti järjestäjätkin! Tarjoamme koulutuksen tällä kertaa kahdellekymmenelle opintojensa loppuvaiheessa olevalle nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaopiskelijalle. Koulutus antaa pätevyyden toimia KNoppi-perusohjaajakoulutuksen kouluttajana nuorisoseuroissa missä päin Suomea tahansa. Opiskelijat tutustuvat koulutuksen myötä myös nuorisoseurajärjestöön ja saavat käyttöönsä kattavan materiaalipaketin hyödynnettäväksi myös muissa tehtävissä.

Koulutus toteutetaan kahden päivän lähiopetusjaksoina ja osin etätehtävinä. Kouluttajina toimivat maakunnan toiminnanjohtaja Henna Liiri ja projektikoordinaattori Katri Mäkisalo.

KNoppi on nuorisoseurojen perusohjaajakoulutus, joka on tarkoitettu yli 13-vuotiaille ohjaajiksi aikoville nuorille, jotka saavat koulutuksen kautta perustietoja ja -taitoja ohjaajana toimimiseen. Suurin osa KNoppi-koulutuksen käyneistä nuorista aloittaa koulutuksen jälkeen / rinnalla apuohjaajana toimimisen nuorisoseurojen harrastusryhmissä. KNopista on räätälöity myös KNoppi Pro -versio aikuisille sekä KNoppi Plus -lisäosia täydentämään ohjaajan osaamista mm. leiriohjaamisesta. Valtakunnallinen kouluttajakoulutus järjestetään joka toinen vuosi. Kouluttajakoulutus toimii sekä uusien kouluttajien perehdytyksenä että vanhojen kouluttajien täydennyskoulutuksena ja kohtaamispaikkana. Lue lisää koulutuksesta kotisivuiltamme https://nuorisoseurat.fi/ohjaajalle/knoppi/

Lisätietoja:
Henna Liiri
etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi / 044 207 3072