Maakunnan nuorisoseurat

Nuorisoseuratoiminta on yhteisöllistä harrastus- ja tapahtumatoimintaa


Pohjois-Karjalan alueella toimii 21 nuorisoseuraa. Tarkemmat kuvaukset ja tiedot nuorisoseurantaloista löydät tältä sivulta.

  • Joensuun seutu (8 nuorisoseuraa)
  • Keski-Karjala (7 nuorisoseuraa)
  • Ylä-Karjala (6 nuorisoseuraa)

Nuorisoseuratoiminta on yhteisöllistä kulttuuri-, harrastus- ja tapahtumatoimintaa lähellä sinua. Se on aina toimijoidensa näköistä ja muuntuu ajassa. Toiminta on kaikille avointa ja osallistavaa. Nuorisoseura antaa mahdollisuuksia toteuttaa itseään, kasvaa yhteisön jäsenenä ja kokea elämyksiä sekä tekemisen riemua. Nuorisoseuratoiminnan arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus ja se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Tutustu maakunnan paikallisiin nuorisoseuroihin

Akkalan-Jouhkolan Nuorisoseura

Kotipaikka: Tohmajärvi
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erilaisia tapahtumia erityisesti kesäaikaan ja työllistää nuoria kesätyöntekijöitä.

Hammaslahden Nuorisoseura

Kotipaikka: Joensuu
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää nuorten avoimia peli-iltoja nuorisoseurantalolla sekä tekee aktiivista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa mm. erilaisten tapahtumien osalta.

Honkalammen Nuorisoseura

Kotipaikka: Liperi
Nuorisoseura järjestää kansantanssitoimintaa sekä erilaista kerhotoimintaa lapsille. Seura on myös erikoistunut perinneurheilutoimintaan ja järjestää lajiharjoituksia ja kisoja mm. saappaan heitosta ja linkopallosta.

Höljäkän Nuorisoseura

Kotipaikka: Nurmes
Nuorisoseurantalo ja sen ympäristössä oleva Höljäkkä-areena tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura on erikoistunut erityisesti kesäteatteritoimintaan, joka on suunnattu koko perheelle. Höljäkkä-areenalla on nähty mm. Rölli sekä Risto Räppääjä. Nuorisoseuralla on myös aktiivista hanketoimintaa.

Järventauksen Nuorisoseura

Kotipaikka: Tohmajärvi
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan.

Kesälahden Nuorisoseura

Kotipaikka: Kitee

Kiteen Nuorisoseura

Kotipaikka: Kitee
Nuorisoseura järjestää mm. discoja lapsille ja nuorille sekä tukee kiteeläisiä junioriurheilijoita.

Kivilahden Nuorisoseura

Kotipaikka: Ilomantsi
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erilaisia pieniä tapahtumia ja tekee aktiivista yhteistyötä kyläyhdistyksen kanssa.

Koveron Nuorisoseura

Kotipaikka: Joensuu
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää yhteisöllistä liikuntatoimintaa sekä koko perheen tapahtumia. Nuorisoseuralla on myös aktiivista hanketoimintaa.

Lehmon Nuorisoseura

Kotipaikka: Kontiolahti
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan.

Lieksan Nuorisoseura

Kotipaikka: Lieksa
Nuorisoseura järjestää kansantanssitoimintaa ja osallistuu paikallisiin tapahtumiin sekä valtakunnallisille festivaaleille.

Lipinlahden Nuorisoseura

Kotipaikka: Nurmes
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erilaisia koko perheen tapahtumia, tansseja toiveiden mukaisesti.

Nuorisoseura Motora

Kotipaikka: Joensuu
Nuorisoseura järjestää kansantanssi- ja kansanmusiikkitoimintaa kaiken ikäisille. Nuorisoseuran ryhmät esiintyvät aktiivisesti niin maakunnassa kuin valtakunnallisilla ja kansainvälisillä festivaaleilla.

Nuorten Kasvu

Kotipaikka: Joensuu
Nuorisoseura järjestää Luova lava -harrastustoimintaa lapsille maakunnassa sekä erilaisia koko perheen tapahtumia. Nuorisoseura tekee myös aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa.

Rasivaaran Nuorisoseura

Kotipaikka: Rääkkylä
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää yhteisöllistä liikunta- ja pelitoimintaa koko perheelle sekä erilaisia tapahtumia ja retkiä.

Salmenkylän Nuorisoseura

Kotipaikka: Nurmes
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää yhteisöllistä liikuntatoimintaa.

Sarvinki-Pirttivaaran Nuorisoseura

Kotipaikka: Joensuu
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erityisesti kesäaikaan tapahtumia.

Varpsalon Nuorisoseura

Kotipaikka: Rääkkylä
Yhteisomistuksessa oleva seurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia.

Viekin Nuorisoseura

Kotipaikka: Lieksa
Nuorisoseura järjestää musiikki- ja yhteisöllistä liikuntatoimintaa ja näihin liittyvää esiintymistoimintaa. Nuorisoseura on toteuttanut myös kylän kehittämishankkeita.

Värtsilän Nuorisoseura

Kotipaikka: Tohmajärvi
Nuorisoseura on erikoistunut kesäteatteritoimintaan, jota toteuttaa omistamansa navetan ylisillä. Nuorisoseura tekee aktiivista yhteistyötä muiden paikallisten yhdistysten kanssa.

Ylikylän Nuorisoseura

Kotipaikka: Nurmes
Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan.

NUORISOSEURANTALOT