Ilmoita yhdistyksenne tiedot mukaan uudistettavaan Jelliin!

JELLI-järjestötietopalvelu www.jelli.fi  kokoaa tiedot Pohjois-Karjalassa toimivista yhdistyksistä ja yhdistysten tuottamasta toiminnasta. JELLI- järjestötietopalvelun kautta sekä asukkaat, yhdistykset että viranomaiset löytävät helposti oman kotikunnan ja maakunnan alueella toimivat yhdistykset ja järjestöt. Jelli-järjestötietopalvelu on RAY:n tukema ja Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen ylläpitämä palvelu. Palvelu on yhdistyksille maksuton.

Vuoden 2017 alussa julkaistavaan uudistettuun JELLI-järjestötietopalveluun tulee koko Pohjois-Karjalan yhdistystietojen ja tapahtumien lisäksi myös kuntakohtaiset yhdistyssivut alueellisine tapahtumineen.

Ilmoittamalla  oheisella lomakkeella yhdistyksenne tiedot mukaan  Jelliin,  saatte sivustolle yhdistyksenne kuvauksen, johon lisättyjä tietoja ja materiaaleja yhdistys itse tai muut toimijat voivat helposti upottaa, linkittää ja jakaa omilla tai muilla sivustoilla.

  • Yhdistys esimerkiksi voi hakea omille kotisivuilleen Jellissä ilmoittamansa tapahtumat, tiedotteet ja muut haluamansa toiminnan kuvaukset.
  • Vastaavasti  kunta tai muu toimija voi hakea omille sivuilleen haluamansa yhdistykset ja niiden toiminnot helposti ja vaivattomasti Jelliin tulevien uusien haku- ja muiden toiminnallisuuksien avulla
  • Yhdistyksille, joilla vielä ei ole kotisivuja, Jelli tarjoaa tältä osin myös oman yhdistyssivun yhdistyksen omaan tiedotuskäyttöön.

Ilmoita siis yhdistykseksi jo nyt mukaan uudistettavaan Jelliin!

Tervetuloa mukaan!

Tämän linkin kautta voitte ilmoittaa tiedot:

https://www.webropolsurveys.com/S/1302F126B490F28C.par