Harrastusviikko tulee taas – olettehan mukana!

Elokuun viimeinen viikko 26.8.-1.9.2019 on valtakunnallinen harrastusviikko kouluissa. Viikon idea on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuksia kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan ja muiden alojen harrastustoimintaa.

Harrastusviikolla koulut avaavat ovensa eri harrastusjärjestöille. Paikallisjärjestöt lähtevät viikon aikana kouluille esittelemään toimintaansa oppilaille.

Tapahtumaan kannustavat mukaan OKM, OPH, Koulussa harrastamisen verkosto ja muut valtakunnalliset harrastustoimintaa toteuttavat järjestöt. Myös Nuorisoseurat on mukana! Harrastusviikolle on luotu yhteinen ilme ja yhteinen viestintä, jota koulut ja paikalliset järjestöt voivat hyödyntää omassa viestinnässään.

Voitte tutustua mukaan jo ilmoittautuneihin kouluihin sekä harrastusviikon sisältöhin tapahtuman kotisivuilla. Mikäli tuttua lähikoulua ei listalta vielä löydy, voi kouluilta tiedustella myös suoraan ja tarjota ohjelmaa harrastusviikolle.

Minkälaista toimintaa teidän seuranne järjestää lapsille ja nuorille? Miten voisitte käydä piristämässä koululaisten päiviä harrastusviikolla? Nyt ideoita kehiin ja tekemisen riemulla mukaan!