Elokuun kuukauden kunnia: Honkalammen Nuorisoseuran retkeilytoiminta

Honkalammen Nuorisoseura on jo pitkään järjestänyt retkeilytoimintaa niin lähiympäristössä kuin vähän kauempanakin. Yhdessä on otettu haltuun oman maakunnan hienoja nähtävyyksiä ja usein paikalle järjestetyn oppaan avulla on myös opittu uutta historiasta, luonnosta ja paikkojen tarinoista. Retkeily sopii aikaan jossa elämme paremmin kuin hyvin ja mahdollistaa usealle turvallisen kohtaamisen ja kuntoilun. Kuvassa porukka on viimeisimmällä Pienen Ritojärven kierroksella.

Tänä syksynä tarvitsemme turvallisia yhteisöjä ja nuorisoseurojen yhteenkokoava voima ja erilaiset aktiviteetit luovat hyvinvointiamme ja auttavat jaksamaan omituisessa ja ehkä hankalassakin arjessa. Nuorisoseuratoiminta on siitä mahtavaa, että vain taivas on rajana ideoille, toiminta elää ja muotoutuu sen tekijöiden ja ajan tarpeiden mukaan. Aluetoimisto kannustaa muitakin nuorisoseuroja olemaan yhtä mukautuvaisia ja kekseliäitä kuin Honkalammen Nuorisoseurassa ollaan!

Kuukauden kunnia -juttusarjassamme aluetoimisto nostaa esiin yhden merkittävän tapahtuman, henkilön, nuorisoseuran tai muun teon. Kuukauden kunnia valitaan kaikista kyseisessä kuussa tehdyistä asioista maakunnassa, jotka aluetoimiston korviin ovat kantautuneet. Tee siis numeroa seurastanne, tapahtumistanne, teoistanne tai avainhenkilöistänne kotisivuillanne, somessa tai laita suoraan infoa ja kuvia aluetoimistolle.