Ehdota työpajaa Nuori Kulttuuri Sounds aluetapahtumaan

Nuori Kulttuuri Sounds 2018 Pohjois-Karjalan aluetapahtuma järjestetään 10.2. Ravintola Kerubissa. Tapahtumien teemana on tänä vuonna OMA ÄÄNI. Tarkoituksena on antaa nuorille työkaluja tuottaa omaa musiikkia luovasti ja käyttää musiikkia oman luovuuden välineenä, löytää oma ääni ja antaa mahdollisuus tuoda se kuuluviin. Oma ääni voi olla joko oma sävellys, tai valmiiksi tehty kappale.

Valtakunnallisen tapahtuman taitteellisen johtajan Anna Kuoppamäen mukaan musiikki on itseilmaisun väline, jonka kautta voi saada omat ajatuksensa ja tunteensa kaikille jakoon. Oma ääni on myös puhetta, laulua ja soittamista. Se on se fiilis, kun saa oman viestinsä ulos ja kuuluviin!

Tapahtumassa järjestetään erilaisia työpajoja, joilla tuetaan nuorten musiikkiharrastusta. Voit esittää ehdotuksesi työpajan sisällöstä vuoden loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen pohjois-karjala@nuorisoseurat.fi

Ryhmät saavat palautetta ja pääsevät keskustelemaan esityksensä jälkeen musiikin ammattilaisten kanssa. Palautteen ei ole tarkoitus olla ylhäältä annettua, vaan teemoista tullaan keskustelemaan yhdessä.

Katselmukseen voi hakea mikä tahansa 10-20 -vuotiaista koostuva, vähintään kolme henkinen ryhmä. Ryhmän jäsenet eivät saa olla ammattilais- tai ammattiin opiskelevia muusikoita.

Tapahtuman kotisivut löytyvät osoitteesta: https://pohjoiskarjala.nuorisoseurat.fi/sounds
Seuraa ilmoitteluamme!