Aluetoimisto työllistää

Tänä kesänä iloitsemme ennätysmäärästä kesätyöntekijöitä! On leiriä, kesätapahtumia ynnä muuta, missä reippaiden nuorten kesätyöntekijöiden työpanos on korvaamattoman tärkeää. Nytpä pääsette vielä tutustumaan meidän huipputyyppeihin:

”Moro! Mie oon Päivisen Sakari, oon yks tän kesän kesätyöntekijöistä. Miut voi seuraavan parin viikon aikana bongata ulkoiluttamassa ruohonleikkuria tai trimmeriä Lehmon nuorisoseurantalolla. Edellä mainittujen lisäks miun työnkuvaan kuuluu mm. Lehmon Nuorisoseuran Facebook- ja nettisivujen päivittäminen, kannattaa siis käydä ottamassa ne seurantaan.”

 

”Hei! Olen Kantelisen Emma, kolmannen vuoden tanssiopettajaopiskelija Oulun ammattikorkeakoulusta. Olen tanssinut pienestä taaperosta saakka kansantansseja, sekä sen lisäksi useita muita tanssilajeja katutansseista nykytanssiin ja baletista paritansseihin. Toimin Rantakylän Luova lava -leirillä vastuuohjaajana.”

”Heippa! Miun nimi on Juho ja olen 24-vuotias rento ja rauhallinen eteläkarjalainen nuori mies. Olen kuitenkin asunut Joensuussa kohta kaksi vuotta, joten hitunen pohjoiskarjalaisuuttakin on päässyt tarttumaan. Kävin Niittylahdessa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinnon ja valmistuin sieltä helmikuussa.

Harrastan musiikkia, soittaen ja kuunnellen, sekä penkkiurheilua. Mielestäni parasta elämässä on erilaiset tarinat – tulivat ne sitten vastaan kirjan sivuilla, tietokonepeleissä, elokuvissa tai oikeassa elämässä.

Toimin kesällä Pohjois-Karjalan Luova lava -leirien yhtenä vastuuohjaajana ja odotan innolla tulevia leiriviikkoja!”

 

”Olen Maiju Laurila, 31-vuotias ”taideaktiivi”, jonka juuret ovat Kouvolassa. Taideharrastukseni on alkanut harmonikan soitolla ja lukion jälkeen ajauduinkin opiskelemaan musiikkia useammassa oppilaitoksessa. Valmistumisen jälkeen ajauduin säestämään kansantanssijoita ja hurahdin lajiin täysin. Nykyään opiskelenkin Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi päälajina kansantanssi. Kesällä suuntaan Pohjois-Karjalaan opettamaan Luova lava -leirille!”

 

”Moikka! Mä olen Fanny Pirinen, yksi kesätyöntekijöistä. Mä olen harrastanut kansantanssia pienestä asti ja ollut sitä myötä mukana Nuoriseurojen toiminnassa. Toimin apuohjaajana Luova lava -leirillä Juuassa ja pyörin myös mukana Rantakylän leirillä. En malta odottaa leirejä alkaviksi!”

 

”Hei! Olen Mirka, 21-vuotias joensuulainen. Valmistuin tänä keväänä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Harrastuksiin kuuluu kirjojen lukeminen, musiikin kuuntelu ja näin kesäisin tapahtumissa käyminen. Toimin ohjaajana Nuorisoseurojen Luova lava –toimintapisteillä kesän tapahtumissa.”